Söreink

Ivori sör képe

MIDNIGHT EXPRESS

Foreign Extra Stout

 Europian Beerstar Award

A cél az út maga. Gyere, és szállj fel Te is a Midnight Express-re! Száguldj az éjszakában, és éld át ennek a fekete, pörkölt ízű sörnek a különleges zamatát, melyet az enyhén kesernyés, mégis krémes íz jellemez. Vigyázz, erről a vonatról, csak reggel van leszállás!

Ivori sör képe

ULURU

Ausztrál búza

 Europian Beerstar Award

Sörünk a misztikus ausztrál vörös szikláról kapta nevét, melyet az ott élő őslakosok Ulurunak neveznek. A kiváló ausztrál komlók előtt tisztelgünk ezen sörünk megalkotásával, melyet az Enigma komló és a búzasöröknél ritkán használt hidegkomlózás tesz izgalmassá. Célunk egy egyedi aromájú, frissítő búzasör elérése volt.

Ivori sör képe

GREEN ZONE

Amerikai IPA

A Green Zone az amerikai újhullámos sörfőzdék által, a huszadik század végén újragondolt India Pale Ale (IPA) típusú sörök egyik tagja. Az amerikai komlóknak: Amarillo, Citra, Tomahawk és a bőséges hidegkomlózásnak köszönhetően kiemelkedően intenzív citrusos, virágos aroma jellemzi.

Ivori sör képe

DOUBLE CHECK

Imperial IPA

A Double check sörünket, a hogy a neve is jelzi, nem elég egyszer megkóstolni ahhoz, hogy kiérezhessük a hidegkomlózásnak köszönhető összes aromát, valamint a felhasznált prémium maláták különleges zamatát. Azért csak óvatosan a kóstolgatással, mert ennek a sörünknek igen magas az alkoholtartalma.

Tropical Swinger Club sör

TROPICAL SWINGER CLUB

Gyümölcsös IPA

Vajon mi történik, ha 11 féle gyümölcs keveredik egy palackban? Az eredmény egy igazi ízbomba. Ennek a sörnek az alapját egy IPA adja, de ízében dominál a trópusi gyümölcsösség és frissesség. Persze azért nem felejtettük el, hogy ez mégiscsak egy sör!

Ivori sör képe

IVORY

American Pale Ale

Egy könnyed, világos sör, mely a tavaszt idézi barackos illatával. Egy új generációs német aromakomló (Calista) felhasználásával készült, amely felveszi a versenyt az amerikai komlók intenzív aromájával.

Ivori sör képe

BLACK KNIGHT

English Bitter

Ez a tradicionális angol típusú sör, ami nevét a Monthy Pyton színtársulat ikonikus filmszereplőjéről kapta. A hagyományoknak megfelelően íze keserű, ugyanakkor a malátás jegyek egyensúlyban tartják a harmóniát, az enyhe karamellás aroma pedig egy kis izgalmat csempész az ízekbe.

Ivori sör képe

SUNSET

East Coast IPA

Sunset nevű sörünk egy East Cost IPA, melyben nagyobb teret kapnak a malátás jegyek. Bár nincs hidegkomlózva, ízében és illatában mégis felismerhetőek az amerikai komlók. Célunk egy kevésbé alkoholos, könnyed, fiatalos sör megalkotása volt.

CEYLON BUDDY

CEYLON BUDDY

Teás Dupla IPA

Ennek a Dupla IPA-nak a különlegességét a hozzáadott Ceylon Tea és a narancsdarabok adják. A típusra jellemző keserűség mellett teret kap a tea egyedi íze, amit a gyümölcs enyhe édessége tesz igazán harmonikussá.

Kapcsolat

1106 Budapest,
Maglódi út 47.
Nyitva: 9:00-17:00
+36 70 334 1782
info@hoptop.hu


Minden jog fenntartva. © 2017 HopTop Sörfőzde.
Készítette Kruller.Hu

Elmúltál már 18 éves?
facebook_page_plugin