Söreink

Ivori sör képe

MIDNIGHT EXPRESS

Foreign Extra Stout

 Europian Beerstar Award

A cél az út maga. Gyere, és szállj fel Te is a Midnight Express-re! Száguldj az éjszakában, és éld át ennek a fekete, pörkölt ízű sörnek a különleges zamatát, melyet az enyhén kesernyés, mégis krémes íz jellemez. Vigyázz, erről a vonatról, csak reggel van leszállás!

Ivori sör képe

ULURU

Ausztrál búza

 Europian Beerstar Award

Sörünk a misztikus ausztrál vörös szikláról kapta nevét, melyet az ott élő őslakosok Ulurunak neveznek. A kiváló ausztrál komlók előtt tisztelgünk ezen sörünk megalkotásával, melyet az Enigma komló és a búzasöröknél ritkán használt hidegkomlózás tesz izgalmassá. Célunk egy egyedi aromájú, frissítő búzasör elérése volt.

Ivori sör képe

GREEN ZONE

Amerikai IPA

A Green Zone az amerikai újhullámos sörfőzdék által, a huszadik század végén újragondolt India Pale Ale (IPA) típusú sörök egyik tagja. Az amerikai komlóknak: Amarillo, Citra, Tomahawk és a bőséges hidegkomlózásnak köszönhetően kiemelkedően intenzív citrusos, virágos aroma jellemzi.

Ivori sör képe

DOUBLE CHECK

Imperial IPA

A Double check sörünket, a hogy a neve is jelzi, nem elég egyszer megkóstolni ahhoz, hogy kiérezhessük a hidegkomlózásnak köszönhető összes aromát, valamint a felhasznált prémium maláták különleges zamatát. Azért csak óvatosan a kóstolgatással, mert ennek a sörünknek igen magas az alkoholtartalma.

Tropical Swinger Club sör

TROPICAL SWINGER CLUB

Gyümölcsös IPA

ÚJ!

Vajon mi történik, ha 11 féle gyümölcs keveredik egy palackban? Az eredmény egy igazi ízbomba. Ennek a sörnek az alapját egy IPA adja, de ízében dominál a trópusi gyümölcsösség és frissesség. Persze azért nem felejtettük el, hogy ez mégiscsak egy sör!

Ivori sör képe

IVORY

American Pale Ale

Egy könnyed, világos sör, mely a tavaszt idézi barackos illatával. Egy új generációs német aromakomló (Calista) felhasználásával készült, amely felveszi a versenyt az amerikai komlók intenzív aromájával.

Ivori sör képe

BLACK KNIGHT

English Bitter

Ez a tradicionális angol típusú sör, ami nevét a Monthy Pyton színtársulat ikonikus filmszereplőjéről kapta. A hagyományoknak megfelelően íze keserű, ugyanakkor a malátás jegyek egyensúlyban tartják a harmóniát, az enyhe karamellás aroma pedig egy kis izgalmat csempész az ízekbe.

Ivori sör képe

SUNSET

East Coast IPA

Sunset nevű sörünk egy East Cost IPA, melyben nagyobb teret kapnak a malátás jegyek. Bár nincs hidegkomlózva, ízében és illatában mégis felismerhetőek az amerikai komlók. Célunk egy kevésbé alkoholos, könnyed, fiatalos sör megalkotása volt.

CEYLON BUDDY

CEYLON BUDDY

Teás Dupla IPA

Ennek a Dupla IPA-nak a különlegességét a hozzáadott Ceylon Tea és a narancsdarabok adják. A típusra jellemző keserűség mellett teret kap a tea egyedi íze, amit a gyümölcs enyhe édessége tesz igazán harmonikussá.

Kapcsolat

1106 Budapest,
Maglódi út 47.
Nyitva: 9:00-17:00
+36 70 334 1782
info@hoptop.hu


Minden jog fenntartva. © 2017 HopTop Sörfőzde.
Készítette Kruller.Hu

Elmúltál már 18 éves?
facebook_page_plugin