Minta APA-k

Szép, szinte tankönyvi példája a jól kivitelezett hidegkomlózásnak hiszen erőteljesen illatos, ugyanakkor nem esik túlzásba, és testben sem marad vékonyka...Egyszerűen remek!

Sehol. A nyári szabadságolás meg sem látszik azt újmagyar sörnek vagy magyar újsörnek, az ingerküszöb továbbra is az egekben. Már szinte fel sem emeli az ember a fejét egy bergamottos-narancshéjas-korianderes witre, egy 100 komlós IPA-ra (azért ma kóstoljátok csak meg) vagy akár egy - amúgy tényleg egyedi és zseniális- Fehér Nyúl sour IPA-ra. Pörögnek tehát az új sörök, sőt az új sörfőzdék is, múlt héten elstartolt a FIRST, a nép kisüzemi főzdéje, egyből nyolc sörrel és egy vadonatúj taproommal. Ha kijutok, mindenképpen végigmegyek a sörsoron.

A sok újdonság között szinte majdnem elveszett egy nagyon profi főzet, amit tegnap sikerült először kóstolnom. Bitterrel az elmúlt években többen is próbálkoztak, de amennyire emlékszem, senkinek sem sikerült igazán jól kivitelezett, tradicionális angol bittert készítenie. A HopTop Brewery most megcsinálta: igyátok a Black Knightot, mert nagyon jó cucc.

Korrekten malátás, karamellesen édeskés aroma, kevés shortbreaddel. Semmi citromhéjasság, a gyenge kenyeres jelleg dominál, nincsenek kilógó élesztős jegyek. A korty telt, mégis igen letisztult, a Black Knight jól mutatja a fajtajellemzőket. Karamellmalátás vezénylet mellett futnak fel sorban a diós, vajaskekszes és enyhén melaszos ízek, egytől egyig tisztán csengőn, mellőzve minden geil felhangot. Az utóíz kifinomult, nem villogó, sokáig tart.

Filozófiánk

cold beer

"Minőségi berendezéssel, kitűnő alapanyagokból, keményen és kritikusan dolgozunk. Nem kötünk kompromisszumot, csak olyan söröket forgalmazunk, amit mi is szívesen fogyasztunk.

Nem szégyelljük kikérni mások véleményét, és nem hagyjuk, hogy az üzleti célok az értékrendünket felülírják. Fontos számunkra az egészséges verseny, de hisszük, hogy a kooperációnál nincs sikeresebb üzleti modell."

Kapcsolat

1106 Budapest,
Maglódi út 47.
Nyitva: 9:00-17:00
+36 70 334 1782
info@hoptop.hu

Elmúltál már 18 éves?
facebook_page_plugin