Éjszakánként a konyhában, lavórban és konzervből kísérletezett első söreivel, miután egy nemzetközi vállalatból kilépve adott magának pár hónapot, hogy kitalálja, mihez kezd az életben. Negyvenes fejjel, vezetői múlttal...
Éjszakánként a konyhában, lavórban és konzervből kísérletezett első söreivel, miután egy nemzetközi vállalatból kilépve adott magának pár hónapot, hogy kitalálja, mihez kezd az életben. Negyvenes fejjel, vezetői múlttal...
Jövőre 5 százalékra csökken több éttermi szolgáltatás áfája, a sörgyártók pedig arra kérik a nemzetgazdasági minisztert, hogy terjessze ki a kedvezményt a csapolt sörre. A kisüzemi főzdék krémjét tömörítő Kraft Sör Egyesület csatlakozásával példátlan összefogás jellemzi a szakmát.
A díjnyertes sörfőző, a HopTop Brewery tulajdonosa nemrégiben ellátogatott a Debrecziner Gourmet Fesztiválra, hogy a Kraft sörforradalomról tartson előadást a debrecenieknek, stábunkat pedig beavatta a több ezer éves nedű elkészítésének szinte minden titkába.
Bitterrel az elmúlt években többen is próbálkoztak, de amennyire emlékszem, senkinek sem sikerült igazán jól kivitelezett, tradicionális angol bittert készítenie. A HopTop Brewery most megcsinálta:
Szép, szinte tankönyvi példája a jól kivitelezett hidegkomlózásnak hiszen erőteljesen illatos, ugyanakkor nem esik túlzásba, és testben sem marad vékonyka...Egyszerűen remek!
... belenyúltunk a tutiba. Ez tényleg dzsúszi. Mangó, kajszi, baracklekvár, trópusi-gyümölcs, gyümölcsösjégkrém. Frissít, üdít. Nem csak gyerekeknek. Nekem eddig ez a fesztivál söre, ötös.
1106 Budapest,
Maglódi út 47.
Nyitva: 9:00-17:00
+36 70 334 1782
info@hoptop.hu