Gyere hozzánk üzemlátogatásra!

Szeretnénk igazi, személyes kapcsolatot tartani azokkal a fogyasztóinkkal, akik követik az életünket, együtt izgulnak velünk az életünk egy-egy nagy fordulópontján, vagy csak egyszerűen kíváncsiak ránk. Ehhez igazán hasznos felület a Facebook, hiszen itt szinte élőben lehet követni, hogy mi történik velünk.

 


Mindezért időről-időre szeretnék 2-3 követőnket (másodmagával, hogy ne kelljen egyedül jönnie) meghívni egy sörkóstolással egybekötött üzemlátogatásra. Nem tudjuk, és nem is szeretnénk előre megmondani, hogy mikor fogjuk ezt meghirdetni, mert függ attól is, hogy mikor erjednek le a sörök, és mikor van egy szusszanásnyi időnk stb.

Ennek az üzemlátogatásnak lesz egy belsőséges hangulata, kérdezhetsz bármit, nem kell sietned, hogy halld, hogy mit mondanak a csoport elején stb. Ez az idő csak arról szól, hogy megismerd a sörfőzést, minket és bármit, amire ennek kapcsán kíváncsi vagy.

Várunk szeretettel,
a HopTop Brewery csapata

Filozófiánk

cold beer

"Minőségi berendezéssel, kitűnő alapanyagokból, keményen és kritikusan dolgozunk. Nem kötünk kompromisszumot, csak olyan söröket forgalmazunk, amit mi is szívesen fogyasztunk.

Nem szégyelljük kikérni mások véleményét, és nem hagyjuk, hogy az üzleti célok az értékrendünket felülírják. Fontos számunkra az egészséges verseny, de hisszük, hogy a kooperációnál nincs sikeresebb üzleti modell."

Kapcsolat

1106 Budapest,
Maglódi út 47.
Nyitva: 9:00-17:00
+36 70 334 1782
info@hoptop.hu


Minden jog fenntartva. © 2017 HopTop Sörfőzde.
Készítette Kruller.Hu

Elmúltál már 18 éves?
facebook_page_plugin