Üzemünk

hoptop.berendezes11A berendezés a legújabb technológiai elvárások alapján készült, mivel má ekkor eldöntöttük, hogy a berendezést forgalmazni is szeretnénk.

Sok-sok alternatíva megismerése után, végül egy külföldi beszállítót választottunk, ahol a saját terveink alapján tudtunk módosítani egy alapmodellt.

IMG 2823A három üstös főzőházhoz 1000 literes és 2500 literes-es tartályokat használunk. Hűtéstechnológiánk alkalmas alsó-, és felső-erjesztésű sörök előállítására egyaránt.

 

hoptop.berendezés31Fontos szempont volt a gazdaságosság, így az energiatakarékosság is, ezért berendezésünkkel a felhasznált energia egy részét vissza tudjuk nyerni és újrahasznosítani.

Élesztőadagolónk segítségével teljesen zárt rendszeren keresztül kerül az élesztő a tartályokba, így válik a rendszer teljesen higiénikussá.

A palackozás 16 fejes körtöltővel történik, és öntapadós címkézőgéppel fejezzük be a gyártási folyamatot.

Sörfőző üzemünk egyben bemutató-teremként is funkcionál, mert az általunk kialakított sörfőző berendezéseket forgalmazni is fogjuk.


Ha szeretnél személyesen eljönni hozzánk, érdemes lájkolni a Facebook oldalunkat https://www.facebook.com/HopTopBrewery, ahol időről időre, az oldalt lájkolók között, egy sörkóstolóval egybekötött üzemlátogatást ajánlunk fel.

Filozófiánk

cold beer

"Minőségi berendezéssel, kitűnő alapanyagokból, keményen és kritikusan dolgozunk. Nem kötünk kompromisszumot, csak olyan söröket forgalmazunk, amit mi is szívesen fogyasztunk.

Nem szégyelljük kikérni mások véleményét, és nem hagyjuk, hogy az üzleti célok az értékrendünket felülírják. Fontos számunkra az egészséges verseny, de hisszük, hogy a kooperációnál nincs sikeresebb üzleti modell."

Kapcsolat

1106 Budapest,
Maglódi út 47.
Nyitva: 9:00-17:00
+36 70 334 1782
info@hoptop.hu


Minden jog fenntartva. © 2017 HopTop Sörfőzde.
Készítette Kruller.Hu

Elmúltál már 18 éves?
facebook_page_plugin